De Kamers

Bij Lambermons hebben we verschillende typen kamers beschikbaar. Elke kamers zijn voorzien van de belangrijkste gemakken als een luxe bed, douche (inclusief bad), toilet, TV, zithoek met bank, minibar & een eethoek.

 

Standaard kamers

Onze standaard kamers zijn eigenlijk niet “standaard”, maar bevatten de nodige luxe. Deze kamers zijn alleen te boeken, waar je volledig tot rust komt naar een harde dag werken of gewoon alleen even eropuit wilt.

 

Tweepersoons kamers

Wil jij samen met je geliefde een romantisch weekend beleven? Boek dan een van onze tweepersoons kamers. Voorzien van alle gemakken en romantisch in te richten.

 

Kamers met jacuzzi

Wil jij lekker wegdromen in een jacuzzi? Genieten van een glaasje champagne tijdens het bubbelen? Dan is een van onze kamers met een jacuzzi echt wat voor jou! Deze kamers zijn voorzien van een jacuzzi waar jij onbeperkt gebruik van kunt maken tijdens je verblijf. Het enige wat je moet doen is genieten.

 

Deals

Op dit moment hebben we een romantische deal samengesteld. Twee overnachtingen + een culinaire 5-gangen menu (inclusief drank) voor maar €495! Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Kamer boeken?

Wil jij een kamer boeken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 1 uur een reactie te geven.